my new world..

i hate this feeling.. when everything i wish wont come true..since become admin page.. feel more sad and depressed than before... chi dah mula kurang chat dengan sahabat2 chi.. dah lah tu, semuanya serba tak kena..terasa seolah-olah chi xwujud.. walaupun hakikatnya memang shiro chiyo tak pernah wujud.. sekadar gelaran yang diberi sahabat. entahlah.. mungkin chi patut hidup di dunia realiti..

kadang-kadang chi rase menyesal jadi admin page.. bukan selalu.. cuma kadang-kadang.. sebab tu dulu chi dah ckp jgn amik banyak admin.. chi tahu.. dalam serasi akan ada yang tak serasi.. chi jenis yang nakkan perhatian plus chi tak suka diabaikan.. macam tak wujud.. chi cuba delete dari jadi admin.. tapi tak boleh.. kene ada password.. tapi chi berjaya jugak.. guna password sendiri pun boleh.. but lepas tu jadi balik admin.. haishh.. tak sampai hati pulak dekat si cawan ni... mungkin dah suratan takdir chi seumur hidup tolong orang..

entah berapa lama lagi perjalanan ni. chi dah mula sakit balik.. mungkin sebab tertekan. chi dah tak normal.. chi susah nak bernafas and selalu pening.. agak-agak sampai bila chi mampu rahsiakan dari family chi? takkan seumur hidup nak sorok dalam bilik ni.. terasa tertekan.. chi rasa biarlah sampai sini je malam ni.. nak type pun rasa penat. chi terlalu jujur ke dalam blog ni? maaf lah.. chi dah tak taw nak luah dekat siapa.. mida dah jarang contact.. chi dah makin teruk mida...chi sakit balik.. chi doakan semua sahabat hidup lebih lama dari chi.. insyallah amin.. nyawaku tak usahlah panjang kerna mereka lebih berharga.. yang kusayangi..

2 comments:

Kuro_Chibi said...

hidup setiap manusia itu ade tujuan nyer.. mmg susah utk hadapi ujian nyer bile kite sorg.. tp chiyo x penah keseorangan.. mengadulah pada yg MAHA MENDENGAR.. sesungguhnyer DIA suke pada hamba-NYA yang meminta pada-NYA.. manusia ini lemah, lbih2 lagi seorang wanita.. tp itu x bermakne iman dn hati kite sebagai seorang muslimah perlu lemah.. hargai diri chiyo w'pun org lain x menghargai chiyo.. ingat ALLAH S.W.T, dan DIA pun akan ingat kite.. chiyo dh byk berubah dari diri chiyo yg dulu.. maka jgn la give up.. pasti ade cahaye di hujung jln.. insyaallah..

chiyo ♫ shiro (Admin) said...

insyallah amin.. syukran enti.. hehe..

Post a Comment